DRUGI SASTANAK PROJEKTA `LogINCloud

DRUGI SASTANAK PROJEKTA `LogINCloud

fondzaglavlje-1406537524.png

Na drugom sastanku najviše je bilo riječi o sekundarnoj nabavi koju ćemo morati sprovesti u fazi nabavke opreme za povećanje kapaciteta našeg Cloud data centra.

Objašnjene su procedure koje moramo poštovati, te postupci provođenja ove specifične nabave, propisane od EU principala.

PM je izvijestio svih o budućim projektnim aktivnostima koje treba provesti u sljedećem mjesecu projekta. Također je objasnio detaljno prava, obveze i radnog procesa Evolucijskog Odbora.Otvorena je rasprava o konstituiranju evaluacijskog odbora, članove projekta koje bi trebali biti nominirani u EO, što su glasačka načela i vrednovanje koraka.

Nakon glasovanja PSC-a, EO je izabran u slijedećem sastavu:

  • Alen Prodan
  • Damir Tabulov – Strelov
  • Senad Hadžić
  • Bruno Smiljanić
  • Matej Drageljević

Slijedeći sastanak Project Steering Comitee (PSC), prediđen je za mjesec dana.

 

Više informacija o EU fondovima saznajte na web stranici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr

Ova objava izrađeno je u okviru LoginClouda projekta kojeg je sufinancirao Europski fond za regionalni razvoj / Europska unija iz Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2013 – Potpora jačanju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva.

Kontakti relevantnih institucija iz sustava upravljanja EU fondovima:

Ministarstvo regionlanog razvoja i fondova EI www.mffreu.hrfondovi@mrrfeu.hr

Ministarstvo poduzetništva i obrta www.minpo.hrpitanja@minpo.hr

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje: www.safu.hrinfo@safu.hr