VirgaMobileSales predstavljena na CASE26 u Zagrebu

VirgaMobileSales predstavljena na CASE26 u Zagrebu

fondzaglavlje-1406529807.png

03.06.2014.

Za potrebe prezentacije naših novih aplikativnih rješenja a prije svega VirgaMobileSales-a  bili smo sudionici 26. developerske konferencije CASE26 u Zagrebu koja se bavi metodama i alatima za razvoj poslovnih i informatičkih sustava pod sloganom: “PRATIMO TRENDOVE U RAZVOJU SOFTVERA!”

 

Kao izlagač sudjelovao je Voditelj razvoja za VirgaMobileSales, Damir Tabulov-Strelov koji je u svojoj prezentaciji govorio o:

– Razvoju Cloud computinga  sa raznih aspekata (npr. SW za razvoj, sigurnost, privatni oblaci, stvarni troškovi, itd. ).
– Razvoju mobilnih aplikacija (za telefone i tablete, a posebno  više platformskim tehnologijama za razvoj (za iPhone, Android, WinPhone, QT, ..) a posebno u poslovnim programskim rješenjima.

 

Davor Hero, kao voditelj projekta LogINCloud u sklopu kojeg je razvijen proizvod “VirgaMobileSales” sudjelovao je kao gost te zainteresiranima pružio dodatne komercijalne podatke o samom proizvodu I mgućnostima povezivanja s postojećim I novim ERP rješenjima.

Svrha sudjelovanja na konferenciji bila je objava i promocija novog proizvoda na tržištu VirgaMobileSales – mobilnog asistenta prodaje za trgovačke centre ili terensku prodaju.

Realizirani su korisni kontakti koji su dali iznimno pozitivna mišljenja o proizvodu, te tako dali dodatni poticaj za razvoj i optimizaciju aplikacije.

Više informacija o EU fondovima saznajte na web stranici Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr

Ova objava izrađeno je u okviru LoginClouda projekta kojeg je sufinancirao Europski fond za regionalni razvoj / Europska unija iz Operativnog programa za regionalnu konkurentnost 2007-2013 – Potpora jačanju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva.

Kontakti relevantnih institucija iz sustava upravljanja EU fondovima:

Ministarstvo regionlanog razvoja i fondova EI www.mffreu.hrfondovi@mrrfeu.hr

Ministarstvo poduzetništva i obrta www.minpo.hrpitanja@minpo.hr

Središnja agencija za financiranje i ugovaranje: www.safu.hrinfo@safu.hr

 

Sadržaj ove objave isključiva je odgovornost Logina d.o.o.