Tvrtka LogIN – izlagač na CeBIT-u, internacionalnom sajmu informacijske tehnologije u Istanbulu.

Tvrtka LogIN – izlagač na CeBIT-u, internacionalnom sajmu informacijske tehnologije u Istanbulu.

11.09.-14.09.2014.

U sklopu udruženog nastupa Hrvatskog IT sektora u organizaciji Hrvatske Gospodarske Komore, tvrtka Login je kao članica najzastupljenijeg nacionalnog IT sektora ovog sajma, među 29 domaćih tvrtki predstavila svoje nove proizvode.

Tijekom četverodnevnog trajanja svjetski poznatog sajma koji je ovoga puta održan u Istanbulu na samoj granici između Europe i Azije svoje smo proizvode i tvrtku imali prilike prezentirati brojnim tvrtkama iz Europe i Svijeta.

Uz naš osnovni proizvod ERP sustav koji nudi punu podršku poslovnim procesima u tvrtkama različitih djelatnosti i oganizacijskih struktura, predstavnici LogIN-a prezentirali su najnovija rješenja iz domene mobilnih aplikacija – VirgaMobileSales i Virga Mobile Assistant koji tijekom kupovine pružaju pregled cjelokupne ponude, uključujući opis, slike, popuste kao i stanje na zalihi te srodne i  međusobno povezane artikle. Osim u relaciji B2C, aplikacija je odličan alat u B2B prodajnoj komunikaciji.

S druge strane, Virga Mobile Sales je posebno zanimljiva aplikacija za velike trgovačke centre i terenski tip prodaje, koja trgovcu omogućava da sa bilo kojeg mjesta u realnom vremenu klijentu prezentira tražene proizvode i njihova svojstva, provjeri zalihe i izradi račun.

Na CeBIT-u smo također najavili objavu nove multiplatform aplikacije koja će na računalima i mobilnim uređajima služiti kao korisnički alat novog Loyalty programa, tzv. Programa za nagrađivanje vjernosti kupaca čije se lansiranje na hrvatskom ali i stranim tržištima očekuje sredinom 2015. godine.

Za kraj bismo istaknuli da nam je boravak i druženje s našim hrvatskim kolegama bilo iznimno ugodno, te da s mnogima očekujemo uspješnu suradnju na zajedničkim projektima.