LogIN na CeBIT-u 2015 Hannover

LogIN na CeBIT-u 2015 Hannover

LogINov prvi nastup na Hannoverskom CeBIT-u 2015 polučio odlične rezultate i ispunio sva naša očekivanja! Brojni sastanci i interes sudionika za našim proizvodima na sajmu svjetskih razmjera još jednom potvrdili uspješnost tvrtke u praćenju IT trendova i potreba korisnika.

Kao jedan od vodećih ERP isporučitelja u Hrvatskoj, nastupom smo prije svega istaknuli svoju specijaliziranost u području razvoja, implementacije i održavanja naše poslovne informatičke aplikacije – ERP-a VIRGA (Business, Production, Finance).

Kao nove proizvode istaknuli smo našu aplikaciju VIRGA Mobile Sales – prodajnog asistenta za terensku prodaju na mobilnim Android uređajima, te najavili skori izlazak našeg najnovijeg proizvoda – Loyalty programa za nagrađivanje vjernosti kupaca koji će umrežiti sve ponuđače proizvoda i usluga na internacionalnoj razini i kupcu uz zabavu i igru omogućiti pametnu kupnju.

Tijekom sajma upoznali smo nove potencijalne kupce i partnere, dobili brojne upite i prijedloge za suradnju na području Srbije, Slovenije, Grčke, Poljske i Češke, gdje postoji potreba za proizvodima koje nudimo.

Zahvaljujemo se na inicijativi Hamag Bicro-a i StepRI-a koji su nam pružili podršku za ovogodišnji nastup na CeBIT-u, te se veselimo nastavku suradnje i mnogobrojnim nastupima u budućnosti.