Zašto tvrtke biraju loyalty programe za poticanje vlastitog poslovanja!

Zašto tvrtke biraju loyalty programe za poticanje vlastitog poslovanja!

O programima lojalnosti danas se govori više nego ikada. Brojne tvrtke na tržištu ga prepoznaju kao novi izazov i specifičan alat povećanja prometa i broja kupaca, dok druge, koje ga već imaju, traže modernija i značajno efikasnija rješenja.

No, koji su to pozitivni razlozi za uvođenje programa vjernosti u svoje poslovanje?

Polazimo li od osnovne pretpostavke da većina tvrtki ima za cilj ostvariti povećanje ukupnog broja kupaca uz što veće prihode i razumne troškove, jedan efikasan sustav nagrađivanja vjernosti kupaca može im pomoći u tome.

Hatch! program nagrađivanja kupaca potpuno je digitaliziran sustav koji obuhvaća neograničen broj Hatch! Partnera – ponuđača proizvoda i usluga, koji kupcima unutar Hatch! Kluba pružaju maksimalne pogodnosti. Hatch! povećava broj novih i stalnih kupaca

Pomoću CRM alata i digitalnih marketinških kampanja Hatch! Partneri svoje promotivne poruke i digitalne kupone usmjeravaju na ciljanu skupinu kupaca odgovarajući tako njihovim potrošačkim potrebama.

Hatch! potiče rast poslovanja

Za razliku od uobičajenih pristupa privlačenja kupaca putem nasumičnih popusta gdje se tvrtke unaprijed odriču jednog dijela svojih prihoda neovisno o razini lojalnosti kupca, Hatch! mijenja ovakav pristup i nagrađuje prije svega vjernog kupca koji je iskazao maksimalno povjerenje kupujući i po redovnim cijenama. Na taj način tvrtke stvaraju veću razinu kvalitete nagrađivanja svojih kupaca uz porast poslovanja.

Hatch! njeguje pozitivnu reputaciju tvrtke

Tvrtke koje se priključe Hatch! Klubu postaju dio zajedničke promocije i tržišnog nastupa kroz prepoznatljivost i reputaciju Hatch! Kluba

Niži troškovi održavanja sustava i promidžbe  

Hatch! obuhvaća brojne Hatch! partnere koji dijele troškove održavanja sustava Hatch! pri čemu velik dio snosi i sam pokrovitelj i kreator Hatch!-a, tvrtka Login d.o.o.

Uz digitalni marketing, CRM i analitičku komponentu omogućeno je ciljano obraćanje lojalnim kupcima ali i svim kupcima unutar Hatch! Kluba, digitalni promotivni sadržaji koji kupcima pristižu na besplatnu Hatch! mobilnu apliakciju, kao i mjerljiva učinkovitost marketinga. Hatch! partneri znaju točno koliko su u marketing uložili i koji rezultati su postignuti.

www.hatch.hr

Upite pošaljite na Hatch! Launch Partner