Login na 22. HROUG konferenciji

Login na 22. HROUG konferenciji

Na konferenciji će govoriti vrhunski međunarodni predavači, između ostalih 18 predavača iz Oracle Ace programa i 3 predavača člana OAK table programa.

Naš stalni HROUG predavač Alen Prodan svoje predavanje imati će u četvrtak, 19.10.2017. pod nazivom Identificiranje korijenskih problema sa performansama baze podataka

U svakodnevnom životu timovi sa različitim znanjem i iskustvom sudjeluju u razvoju i održavanju produkcijskih sustava pri čemu svatko sagledava problem sa svoje točke gledišta.

Problem se dodatno pogoršava kontinuiranim rastom složenosti aplikacija i prateće infrastrukture uvođenjem novih komponenti, razina kompleksnosti i točaka interakcije.

U radu će biti prikazane ključne funkcionalnosti baze podataka koje možemo iskoristiti za utvrđivanje i dekompoziciju vremena utrošenog u izvršavanju aktivnosti unutar baze podataka kroz kontrolirano mjerenje u realnom vremenu i analizu povijesnih zapisa performansnih statistika sustava.

U srijedu, 18.10.2017. LogIN će predstaviti i svoje novije programsko rješenje iz područja upravljanja maloprodajom i nagrađivanja vjernosti kupaca po nazivom VIRGA LOYALTY, NOVO VRIJEME NAGRAĐIVANJA VJERNOSTI

Uz praćenje potrošačkih navika i segmentaciju kupaca s ciljem stvaranja većeg broja vjernih kupaca, boljih rezultata i kontroliranog upravljanja marketinškim budžetom sustav je baziran na mobilnom marketingu, nudeći krajnjem kupcu besplatnu mobilnu i web aplikaciju gdje na intuitivan način prati svoje bodove i pogodnosti. Centralna baza podataka VIRGA Loyalty platforme poslovnom korisniku daje analitički i komunikacijski alat potreban za poticanje promjena u potrošačkim navikama kupaca.

Agenda cijele konferencije dostupna je na slijedećoj poveznici http://2017.hroug.hr/Agenda