Dante – 12. Dani novih tehnologija – mobilni marketing i trebaju li ga pametni gradovi?

Riječka informatička tvrtka LogIN d.o.o. ove će godine na 12. skupu novih tehnologija (DANTE) u Rijeci publici predstaviti digitalnu platformu za komunikaciju temeljenu na mobilnom marketingu.

Hatch! je tijekom 2016. godine komercijaliziran uz potporu FIPRO zaklade i Primorsko-goranske županije, a iste godine uspješno testiran i implementiran u tvrtkama široke potrošačke robe.

Platforma se sastoji od sustava za upravljanje odnosima s kupcima (CRM), marketing modula za objave i ciljane kampanje te programa za nagrađivanje krajnjih korisnika. Platforma koristi suvremene tehnike geolokacije, geofencinga i push notifikacija, prateći rezultate u realnom vremenu.

Osim u segmentu široke potrošačke robe, digitalni sustav poput Hatch! platforme pristupačan je za upravljanje marketingom na razini cijelih destinacija, gradova i županija.

Namijenjen je lokalnom, domicilnom stanovništvu, kao i stranim posjetiteljima koji će na jednom mjestu, na vrlo transparentan način na dohvatu ruke imati informacije o  najnovijim kulturnim, zabavnim i društvenim zbivanjima, dok će ponuđači usluga i proizvoda uz oglašavanje svoje ponude posjetitelje dodatno nagrađivati za njihovu vjernost!

Riječki LogIN će povodom 20 uspješnih godina poslovanja Gradu Rijeci ustupiti na korištenje Hatch! platformu kao suvremeni alat za promociju ponude grada kao turističke destinacije.

Više o eventu i rasporedu doznajte na sljedećem linkom Dante – raspored 08.11.2017. Rijeka