POTPISAN UGOVOR O EU FINANCIRANJU PROJEKTA „HATCH!“

POTPISAN UGOVOR O EU FINANCIRANJU PROJEKTA „HATCH!“

U petak 10.08.2018. potpisan je Ugovor o  dodjeli bespovratnih sredstava za projekte koji se financiraju iz europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014.-2020. između Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije i tvrtke LogIN d.o.o. kojim se na razini od 41% ukupne vrijednosti bespovratno financira novi razvojni projekt tvrtke pod nazivom „Prilagodba i komercijalizacija  HATCH! rješenja uz inoviranje poslovnih procesa“.

Ukupna je vrijednost  Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava 6,475 milijuna kn, a bespovratno financiranje iznosi 2,683 milijuna kn. Projekt obuhvaća aktivnosti komercijalizacije inovativnog HATCH! rješenja za nagrađivanje vjernosti kupaca i trajat će od 01.09.2018. – 01.03.2021.

HATCH! je digitalni program nagrađivanja kupaca, namijenjen poslovnim korisnicima u maloprodaji i uslužnom sektoru  za praćenje potrošačkih navika i segmentaciju kupaca s ciljem stvaranja većeg broja vjernih kupaca, boljih rezultata i kontroliranog upravljanja marketinškim budžetom.

Baziran na mobilnom marketingu, HATCH! krajnjem kupcu nudi besplatnu mobilnu i web aplikaciju gdje na intuitivan način prati svoje bodove i pogodnosti za više programa nagrađivanja vjernosti kupaca.

Dugogodišnje iskustvo u plasmanu informatičkih poslovnih rješenja na tržištu malih, srednjih i velikih tvrtki u djelatnosti trgovine, proizvodnje i hotelsko-ugostiteljskih djelatnosti omogućilo je tvrtki LogIN d.o.o. da na vrijeme prepozna izrazitu tržišnu potrebu za uvođenjem sustava upravljanja odnosima s kupcima kroz programe nagrađivanja vjernosti kupaca koji obuhvaćaju i upravljanje odnosima s kupcima kao i funkcije upravljanja promocijom.

Takvo je rješenje i cjenovno prihvatljivo kroz poslovni model poslovanja u oblaku  i naplate mjesečnog najma za korištenje rješenja, ali i svih ostalih potrebnih resursa od serverskih i mrežnih kapaciteta, do sustava zaštite i arhiviranja podataka i konzultantskih usluga.

Tvrtka LogIN d.o.o. je 2012. godine dobila i bespovratna sredstva za projekt „LoginCloud“  koji je obuhvatio formiranje vlastitog Data centra kao osnovne baze za primjenu tehnologija koje omogućuju poslovanje u oblaku.

Bespovratno financiranje je provedeno kroz program „Potpora jačanju konkurentnosti hrvatskog malog i srednjeg poduzetništva“ u okviru IPA programa EU (Ukupna vrijednost „LoginCloud“ projekta iznosila je 271,5 tisuća EUR, dobiveno sufinanciranje od 140 tisuća EUR). Primjenjena tehnologija LogIN Data centra zasnovana je na Oracle platformi. Tvrtka je Oracle Gold Partner još od 2003. godine te je za kvalitetu vlastitih rješenja isporučenih na Oracle platformi nagrađena i  Oracle Best Independent Software Vendor statusom za 2005. i 2006. godinu.

Vlastito razvijeno aplikativno rješenje za upravljanje poslovnim procesima u tvrtkama trgovačke, proizvodne i uslužne djelatnosti nosi i oznaku „Izvorno hrvatsko“ od 2010. godine.

Tvrtka LogIN d.o.o. je od 2014. godine i ponosni vlasnik ISO27001 certifikata za informacijsku sigurnost na razini cjelokupnog poslovanja, a od 2009. godine posjeduje i certifkat kvalitete koji je 2015. izmijenjen prema novoj normi upravljanja kvalitetom ISO 9001:2015.

Za tehnološko rješenje vezano uz upravljanje radom samoposlužnih blagajni (Self Checkout POS) tvrtka Toshiba dodijelila je tvrtki LogIN d.o.o. 2012. godine  „Best European Newcomer Award“ priznanje za najboljeg novog tehnološkog partnera u Europi.

Prema istraživanju tvrtke IDC Adriatics za 2013. godinu  LogIN se nalazi na Top 5 ERP vendor listi za hrvatsko tržište i samo je nekoliko koraka iza svjetski poznatih proizvođača ERP rješenja (SAP, Microsoft).

Nagrada „Zlatna košarica“ za tehnološkog dobavljača godine 2017. koju organizira specijalizirani časopis „Ja, trgovac“  dodijeljena je našem inovativnom tehnološkom rješenju HATCH! kojeg u okviru ovog projekta namjeravamo komercijalizirati kako na lokalnoj tako i na globalnoj razini.

U ovako zahtjevnim ekonomskim i fiskalnim uvjetima na lokalnom tržištu jako nam je važno da se  poticanje poduzetničkih inicijativa odvija na transparentan način na svim razinama.

Zbog toga smo i vrlo ponosni što smo u transparentnim uvjetima i vrlo oštroj konkurenciji izabrani među samo 12 (dvanaest) tvrtki kojima je financiranje zaista i odobreno.

Za više informacija kontaktirajte

LogIN d.o.o.

Gorana Bardak

051 581 134 / gorana.bardak@login.hr

www.strukturnifondovi.hr