Bespovratna sredstva za nabavku ICT opreme i aplikacija

Bespovratna sredstva za nabavku ICT opreme i aplikacija

Ukoliko planirate nabavku opreme, sistemskih licenci te ERP, DMS, CRM sustava sada je prilika iskoristiti bespovratna sredstva. Rok prijave 21.12.2018. godine

Od 21.11.2018. ponovno su otvorene prijave projektnih prijedloga za dobivanje bespovratnih sredstava po natječaju: “Poboljšanje konkurentnosti i učinkovitosti MSP-a kroz informacijske i komunikacijske tehnologije (IKT) – 2”

Ukupna bespovratna sredstava: 200.000.000,00 kn

Minimalni iznos bespovratnih sredstava: 80.000,00 kn

Maksimalni iznos bespovratnih sredstava: 1.000.000,00 kn

Poziv je namijenjen mikro, malim i srednjim tvrtkama s ciljem primjene informacijske i komunikacijske tehnologije radi unapređenja poslovnih procesa, integriranja poslovnih funkcija, učinkovite organizacije tijeka rada, poboljšanja interakcije s klijentima i dobavljačima te poboljšanja tržišnog položaja poduzeća.

Cilj Poziva je jačanje tržišne pozicije, povećanje konkurentnosti i učinkovitosti poslovanja MSP-a primjenom informacijske i komunikacijske tehnologije kao i podrška razvoju informacijskog društva.

Prihvatljive aktivnosti koje se mogu financirati u okviru ovog Poziva uključuju:

  • izradu, razvoj i/ili nabavu IKT poslovnih rješenja namijenjenih optimiziranju poslovanja, poslovnih procesa i proizvodnje; 

  • implementaciju, prilagodbu i integraciju poslovnih rješenja s postojećim/novim IKT sustavom

  • nabava opreme

  • edukacija zaposlenika u radu s novim sustavima

  • usluge vanjskih stručnjaka za pripremu projektnog prijedloga i provođenje nabave

  • troškove za ispunjavanje uvjeta vidljivosti i informiranja

Tko su potencijalni prijavitelji i za koju svrhu se sredstva mogu iskoristiti pronađite na UzP_IKT_2.pdf

Po ovom Pozivu ne mogu se financirati aktivnosti povezane s izradom i optimizacijom mrežnih stranica i web shopa te izradom aplikacija i rješenja za mobilnu trgovinu.

Sve pojedinosti o natječaju pronađite ovdje.

Projektni prijedlozi podnosit će se putem sustava eFondovi u razdoblju od 21. studenog 2018. godine u 11:00 sati do 21. prosinca 2018. godine u 11:00 sati.

prodaja@login.hr

Odjel prodaje: 051 581 135