ERP VIRGA ulazi u obrazovni program Visoke poslovne škole PAR Rijeka

ERP VIRGA ulazi u obrazovni program Visoke poslovne škole PAR Rijeka

Riječki PAR i Login potiču digitalizaciju društva i podizanje kvalitete pružanja računovodstvenih usluga

LogIN je novi obrazovni PARtner Visoke poslovne škole PAR – Rijeka.

Uz pomoć Cloud poslovne aplikacije VIRGA i višegodišnjeg praktičnog iskustva u sektorima trgovine, proizvodnje i turizma, podržat ćemo riječku Visoku poslovnu školu PAR u provedbi integracije obrazovanjem stečenih znanja i poslovne prakse.

Gordana Nikolić, dekanica PAR-a, i Gorana Bardak, Voditeljica poslovnog razvoja, Login

 

Tako će u akademskoj godini 2021./2022. poslovna aplikacija Cloud VIRGA biti integrirana u nastavni plan, najprije redovnog studija, u sklopu kolegija Računovodstvo i financije, gdje će studenti, uz teorijsku bazu, imati i praktične vježbe rada u jednom od prvih Cloud ERP rješenja u Hrvatskoj i regiji.

…”Posebno me veseli ova nova suradnja jer dokazuje da stalno radimo na podizanju kvalitete i našim studentima omogućujemo dodatna znanja i iskustva koja će im pomoći u profesionalnom razvoju“.   – zaključila je Gordana Nikolić, dekanica PAR-a.

S Anelom Bušljeta, predavačem na kolegiju Računovodstvo na Visokoj poslovnoj školi PAR, koja se kao poduzetnica i direktorica tvrtke Personela bavi računovodstvom već dvadeset godina, kreirali smo plan sadržaja koji će biti praktično obuhvaćen aplikacijom VIRGA. Nadamo se da će se u sljedećim fazama suradnje, uz računovodstvo, praktični rad u VIRGA-i moći uspješno uključiti i u drugim kolegijima redovnog studija i cijeloživotnog obrazovanja PAR-a koji svake godine poslovnom tržištu donosi  kvalitetne kadrove i poduzetnike.

“Mi smo i do sada radili i učili računovodstvo na „živim“ primjerima iz prakse sa aktualnim promjenama Zakona, kojih u računovodstvu i poduzetništvu ne manjka, no rad na ERP-u VIRGA će nas osuvremeniti, oplemeniti i ubrzati rad, a vjerujem da će studentima i biti zanimljivije“. – zaključila je Anela Bušljeta.

Specifičnost PAR studija je dualni pristup koji podrazumijeva stjecanje teorijskih znanja i prakse tijekom studija u čemu sudjeluju istaknuti stručnjaci iz pojedinih sektora, pa se nastavno tome kontinuirano radi na suradnjama s renomiranim tvrtkama iz grada Rijeke i Primorsko-goranske županije.

Veselimo se ovoj lijepoj, riječkoj priči koja će doprinijeti digitalizaciji poslovnog društva i za prvi zadatak potaknuti podizanje kvalitete pružanja računovodstvenih usluga.

Gordana Nikolić, Dekanica PAR-a, Gorana Bardak, LogIN, Anela Bušljeta, poduzetnica i predavač na PAR-u