LOGIN – 25 GODINA

ODGOVORNOG POSLOVANJA

I PODRŠKE DRUŠTVU.

Uz poticanje zdrave radne okoline, aktivno sudjelujemo u društveno-socijalnim inicijativama.

Podršku u obliku donacija, stipendija i sponzorstava svake godine usmjeravamo na različite inicijative s naglaskom na poticanje mladih i djece u obrazovanju i sportu.

Kako su naši djelatnici i njihovi članovi obitelji aktivni u brojnim sportskim disciplinama, a pri tome ostvaruju odlične rezultate, tradicionalno podržavamo rad njihovih sportskih klubova i organizacija.

Tako svake godine određena financijska sredstva redovito dodjeljujemo osobama i organizacijama čije smo djelovanje i potrebe ocijenili prioritetnima.

Područja društveno-socijalne podrške

Moje mjesto pod suncem

Za djetinjstva jednakih mogućnosti

Moje mjesto pod suncem je program socijalnog uključivanja namijenjen djeci i roditeljima iz obitelji koje žive u lošijim socijalnim i ekonomskim uvjetima. Program pruža sustavnu razvojnu podršku u stjecanju znanja i vještina te omogućava sudjelovanje u aktivnostima koje bi im inače bile nedostupne.

Podržite ih Vi.

Pianotron – Zvjezdan Ružić

Edukacijski serijal: “Na svome putu”

Edukacijski serijali namijenjeni su učenicima
glazbenih škola i studentima glazbenih akademija.

Cilj edukacijskih serijala je ohrabriti, inspirirati i motivirati učenike i studente, podijeliti s njima bogato iskustva ovog umjetnika te im dati vrijedan uvid u to što i njih same može čekati kad po završetku svog glazbenog školovanja krenu svojim putem.

Posjetite Pianotron i podržite Zvjezdanove inicijative

Gimnastički klub Rijeka

Uskoro slavi 50 godina brojnih sportskih uspjeha u zemlji i svijetu.

Gimnastički klub Rijeka je kroz 48 godina djelovanja sa svojim članovima ostvario brojne uspjehe, osvojio mnoga odličja i sudjelovao na raznim natjecanjima – regionalnim, državnim, međunarodnim, europskim, svjetskim, eyof i univerzijadama. No nisu samo medalje važne. Zamislite koliko je tek djece usvojilo osnove ovog bazičnog sporta – naučilo kolut, stoj na rukama, zvijezdu ili možda i salto u našoj gimnastičkoj dvorani.

Podržite ih Vi.

BBK Team Rodeo

Grupa zaljubljenika u brdski biciklizam iz Rijeke i okolice.

BBK Team Rodeo je biciklistički klub koji organizira i sudjeluje u brojnim natjecanjima brdskog biciklizma u kojem sudjeluju mladi i odrasli.

Podržite ih i Vi.

KUU Sklad Bakar

Najstarija kulturno-umjetnička udruga u PGŽ.

KUU Sklad iz Bakra je udruga osnovana davne 1877. godine i jedna je od najstarijih kulturno-umjetničkih udruga u Hrvatskoj! Njezini vrijedni članovi u brojnim manifestacijama prezentiraju povijesni značaj Bakra, potiču kulturni život i pjevanje te tako svom gradu vraćaju stari sjaj.

Podržite ih Vi.

Uskoro više….

 

Uskoro

Natječaj za stipendije

Kontaktirajte nas