VIRGA Cloud Tourism Platform

Hotelijerstvo i turizam

U okruženju brzih promjena i novih izazova potrebno je ostati u pokretu i nastaviti inovirati procese. Za to su Vam potrebne moderne tehnologije i pouzdan tehnološki partner.

Kao regionalni predvodnici Cloud tehnologija u ERP svijetu nudimo Vam VIRGA Tourism Cloud Platformu koja će Vam pružiti vrhunski izbor integriranih poslovnih aplikacija, napredne, prodajno orijentirane servise i profesionalnu podršku u Vašoj poslovnoj transformaciji.

VIRGA Cloud Tourism Platforma namijenjena je prvenstveno velikim hotelskim kompanijama kao i srednje velikim i malim obiteljskim smještajnim objektima, kampovima i turističkim naseljima. Također, prisutni smo i u nautičkom svijetu charter managementa kao i u poslovanju receptivnih turističkih agencija.

Otkrij gotove VIRGA aplikacije u turizmu i hotelijerstvu

Virga MisH Hospitality

Cloud rješenje za hotele & pansione, turistička naselja & kampove.
Pouzdana poslovna aplikacija za neograničen broj dislociranih smještajnih objekata kojima možete upravljati sa bilo koje lokacije.

VIRGA Charter Management

Cloud rješenje za yacht čarter tvrtke koje upravljaju vlastitim i vlasničkim plovilima. Booking Manager sustav rezervacija, održavanje plovila, računovodstvo, finacije i poslovno izvješćivanje

VIRGA Tourist Agency

Cloud rješenje za turističke
agencije - organizatore
grupnih putovanja u zemlji
i inozemstvu koje imaju
kompleksne obračune
troškova i prihoda.

VIRGA Ugostiteljstvo

Cloud rješenje za manje ugostiteljske objekte s autonomnom POS blagajna aplikacijom, sustavom nabave, normativima hrane i napitaka, prodajom i poslovnim izvješćivanjem.

Partneri

Komplementarne VIRGA aplikacije u hotelijerstvu i turizmu

ERP VIRGA omogućava brzu ekspanziju
Vaše turističke kompanije u zemlji i inozemstvu.

Ključni benefiti Cloud aplikacije:

  • Troškovno efikasno: Redovni troškovi odgovoraju stvarnim potrebama korištenih licenci i Cloud infrastrukture, čime izostaju Vaši troškovi serverske opreme i angažman za njihovo održavanje.
  • Dostupnost: Aplikacije smještene na VIRGA Oblaku dostupne su Vam 24/7 sa bilo koje lokacije.
  • Jednostavnost: Usluga VIRGA MisH uključuje IT upravljanje poslužiteljima i održavanje ažurnih sistemskih licenci, korisničku podršku i održavanje licenci.

Tvrtka s više od 25 godina iskustva u konzultingu na području informacijskih i komunikacijskih tehnologija, specijalizirana za razvoj softvera za potrebe turizma, hotelijerstva i ugostiteljstva.

Riješite se suvišnih koraka, digitalizirajte Vaše procese i rastite još brže uz pomoć VIRGA aplikacija.

Prednosti VIRGA Business Platforme:

  • All-in-one platforma za upravljanje prodajnim i administrativnim odjelima turističkih objekata
  • Cloud aplikacija za neograničen broj objekata i naplatnih mjesta
  • Centralno upravljanje uvjetima prodaje i nabave
  • Centralna baza podataka i analiza
  • Mobilne i desktop aplikacije za bezpapirnu komunikaciju

Rezultati primjene naših ERP rješenja su rasterećenje radnih mjesta od suvišnog operativnog rada u cilju povećanja profitabilnosti i rasta poslovnih prihoda. Unaprijedili smo poslovanje ključnih odjela brojnih renomiranih turističkih kompanija.

VIRGA Cloud Finance u turizmu

Turističkim kompanijama je potrebno pouzdano financijsko upravljanje za održivu ekspanziju.

Bez pouzdanog ERP sustava upravljanje fiksnim i varijabilnim troškovima je nemoguće. VIRGA Cloud Računovodstvo specijalizirana je poslovna aplikacija za kompleksne i rastuće hotelske lance i turističke kompanije koje žele pravilno upravljati planovima i realizacijom organizacijskih jedinica i odjela te na vrijeme prognozirati moguće rezultate.

VIRGA Business Platforma iskustva

Pošaljite nam upit

Reference

Zanimaju Vas gotova rješenja?
Otkrijte svijet VIRGA aplikacija

Kontaktirajte nas