VIRGA CLOUD e-Poslovanje

VIRGA CLOUD e-Poslovanje

U prostorima HUB385 u Zagrebu uspješno je održana prva VIRGA Cloud e-Document Management radionica u organiziciji tvrtke Login koja je okupila zainteresirane sudionike iz područja trgovine, turizma, proizvodnje i javnog sektora.

Glavne teme bile su primjena i prednosti korištenja naprednih alata razmjene podataka, poput EDI, e-računi, DMS-a te vizualizacije podataka u kojoj su sudjelovali stručnjaci iz područja analitike i digitalizacija poslovnih procesa.

Radionicu je kroz predavanja od strane svojih predstavnika iz područja e-poslovanja, digitalizacije i internetske trgovine podržala tvrtka Optimit d.o.o. Predstavljena su rješenja i primjene elektronske razmjene podataka EDI, koncept E-računa kao i e-Arhiva.

Također, najavljena je Cloud verzija DMS sustava pod nazivom Doc Doc C za digitalno upravljanje dokumentacijom koja će u prvom kvartalu 2020. godine zajedno s ostalim Optimit-ovim e- business rješenjima biti integrirana u VIRGA Cloud Plaformu poslovnih aplikacija za poslovanje trgovina, proizvodnju, turizam i uslužni sektor.

Glavni pokrovitelj ovog poslovnog događaja bila je tvrtka Oracle Hrvatska d.o.o. koja je na temu vizualizacije podataka omogućila predavanje gđe. Ljiljane Perica, dugogodišnjeg stručnjaka u području analitike, poslovne inteligencije i vizualizacijskih alata.

Login je tom prilikom najavio prelazak VIRGA Cloud platforme na Oracle Cloud infrastrukturu kojim će se dodatno osnažiti tehnološka platforma i ekosustav postojećih VIRGA poslovnih aplikacija uz nove zanimljive integracije s komplementarnim rješenjima, zasnovanim na umjetnoj inteligenciji i strojnom učenju.

Radionica je bila namijenjena članovima Uprave tvrtki trgovačkog, proizvodnog i uslužnog sektora, voditeljima nabave, prodaje i IT odjela, računovodstvenim servisima i odjelima računovodstva i financija, voditeljima kontrolinga te revenue menadžerima.

Radionicom je Login potvrdio odlučan nastavak svojih dugogodišnjih napora u stvaranju naprednog poslovno-tehnološkog okruženja koje će korisnicima olakšati optimizaciju poslovnih procesa te ekspanziju u zemlji i regiji.

Zahvaljujemo se našim partnerima na podršci, a sudionicima na pozitivnim reakcijama.