LogIN sudionik u lokalnoj inicijativi poticanja zapošljavanja

LogIN sudionik u lokalnoj inicijativi poticanja zapošljavanja
Djelatnici LogIN razvojnog odjela zaposleni kroz Bootcamp IT lokalnu inicijativu Step Ri

U sklopu lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja tvrtka Login d.o.o. je u ulozi poslodavca sudjelovala  u predstavljanju rezultata projekta Bootcamp IT, sufinanciranog sredstvima Europske Unije, kojeg je zajedno s partnerima uspješno organizirao i proveo riječki inkubator Step Ri znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci.

Tijekom 18 mjeseci projektom je obuhvaćeno 84 nezaposlenih i dugotrajno nezaposlenih osoba koje su prošle proces  profesionalnog usmjeravanja i savjetovanja za zapošljavanje, od kojih su 42 osobe odabrane za edukaciju za deficitarno zanimanje u IT sektoru.

Provedba projekta također je uključivala intenzivno osposobljavanje za Junior Developere koje uključuje edukaciju iz IT-a i poduzetništva, mentorski rad s IT tvrtkama, izradu IT rješenja u timu te predstavljanje rješenja pred predstavnicima IT sektora uključenim u projekt.

Na Bootcamp IT Demo dan-u u lipnju ove godine tvrtka Login imala je priliku predstaviti se i upoznati preferencije, vještine i znanja potencijalnih kandidata.  Kod čak tri sudionika projekta prepoznali smo izniman potencijal i kompatibilnost vještina za koje vjerujemo da će nam u tekućim i budućim projektima značajno doprinijeti.

Već danas oni su dio našeg tima.

Kao jedni od vodećih isporučitelja On – premise i Cloud ERP rješenja, poslovnih desktop, web i mobilnih aplikacija u regiji, uajedno sa sestrinskom tvrtkom Login sustavi d.o.o. zapošljavamo više od 30 IT stručnjaka stvarajući stabilne temelje za rast te rado podržavamo lokalne inicijative zapošljavanja kvalitetnih kadrova.

Potičući inovativnost i razvoj kompetencija te primjenu novih tehnologija u radu svojih djelatnika, tvrtka Login d.o.o. je danas prepoznata kao renomirana organizacija koja jamči visoke standarde rada i poslovnog okruženja.