Što naši korisnici misle o nama? Novi rezultati ispitivanja zadovoljstva korisnika

Što naši korisnici misle o nama? Novi rezultati ispitivanja zadovoljstva korisnika

Što naši korisnici misle o nama?

I ove, 2020. godine proveli smo redovno ispitivanje zadovoljstva VIRGA korisnika.

Uz nove poslovne korisnike koji su također prepoznali vrijednost VIRGA aplikacije, dodatno nas veseli činjenica što su nam i brojni, dugogodišnji poslovni korisnici, odabirom dodatnih komplementarnih VIRGA modula, još jednom dali priznanje za kvalitetu naših usluga i aplikacija.

U anketi su sudjelovale VIRGA SME tvrtke iz sektora trgovine, proizvodnje i hotelijerstva. 

Uz brojne pohvale i prijedloge, ispitivanje kvalitete VIRGA aplikacije je ponovno, i u 2020. godini, ostvarilo odlične rezultate.

99% naših korisnika preporučuje korištenje VIRGA aplikacije, navodeći pouzdanost, korisnost i visoku kvalitetu kao njezine tri najvažnije karakteristike.

VIRGA preporuka korisnika

Stoga je čak 90% naših korisnika kvalitetu VIRGA aplikacije ocijenilo kao visoku i vrlo visoku, potvrđujući kako implementirane funkcionalnosti u cijelosti ispunjavaju njihove potrebe u poslovanju.

Unatoč brojnim izazovima i novim načinima rada u 2020. godini, više od 50% VIRGA korisnika prepoznalo je dodatno poboljšanje u pružanju korisničke podrške i usluge održavanja aplikacije, ističući razinu responzivnosti kao visoku i vrlo visoku.

VIRGA ocjena kvalitete

Ispitivanje zadovoljstva korisnika u suradnji s našim djelatnicima tijekom implementacije novih rješenja, održavanja i pružanja korisničke podrške, ostvarilo je najviše ocjene u kategorijama stručnosti, ljubaznosti i susretljivosti te međusobnoj komunikaciji i suradnji.

VIRGA ocjena korisničke podrške

Pročitajte što su naši korisnici rekli!